Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Jak se rozhodnout: růstové sérum Synouvelle vs. extra citlivá verze Super-pep

synouvelle-verze-klasik-a-sensitive

Zjistěte s námi, zda je pro vás vhodnější aktivační růstové sérum na řasy a obočí Synouvelle nebo jeho Super-pep verze pro extra citlivou pleť a oči. Následující body vám ukážou, který typ je pro vás tím nejlepším řešením.

Každá z nás je výjimečná, a tak se stavíme i k vašim řasám a starostlivosti o ně. Níže najdete, ve které situaci se právě nacházíte a my vám doporučíme to nejvhodnější sérum. Jako dělané přesně pro vás.

Nejdříve však ještě krátká nápověda a shrnutí toho, co byste o sérech na řasy Synouvelle měli vědět:

  • Aktivační růstové sérum: verze růstového séra na řasy pro normální pleť a oční okolí, které obohacuje, proniká až do řasových folikul a zbytečně nedráždí.
  • Super-pep sérum: verze růstového séra na řasy pro všechny, kteří trpí alergiemi, mají citlivé oči nebo se potýkají se zarudnutím či častým svěděním v oblastí očí. Také ho mohou bez starostí používat kojící maminky nebo těhotné ženy.

Obě verze sér na řasy a obočí Synouvelle jsou dermatologicky testovaná, mají kvalitní složení s přírodními ingrediencemi rakouského původu a pohodlnou aplikaci pomocí silikonového aplikátoru.rozdíly v sérech Synouvelle tabulka

Hledáte růstové sérum pro normální pleť

Aktivační růstové sérum Synouvelle obsahuje pouze ty nejkvalitnější aktivní složky. Řasy účinně vyživuje přímo v koříncích, a tak jejich prodloužení, ztmavení a zhoustnutí zaznamenáte již po 4 týdnech, po 8 týdnech se pak dostaví plnohodnotný efekt prodloužení.

Máte citlivé oči nebo oční okolí

Vaše citlivé oči jistě ocení extra jemnou Super-pep verzi séra na řasy Synouvelle. Má totiž nedráždivé složení, které je založeno na přírodní bázi a působí přímo v řasových koříncích. „Citlivá verze séra Sensitive je vhodná také pokud trpíte častým zarudnutím očí nebo problémy s jejich svěděním,” dodává expert na růstová séra na řasy a obočí, Marek Mandelík.

Čekáte miminko nebo kojíte

„Nejlepším řešením pro těhotné a kojící matky je extra citlivé Super-pep sérum. Díky přírodnímu a nedráždivému složení nepředstavuje riziko, které s sebou nesou například chemické látky obsažené v lepidlech na umělé řasy,” tvrdí expert Marek Mandelík. Navíc se ženy mohou o své dokonalé řasy v tomto hektickém období postarat i z pohodlí domova a nemusí vyhledávat pomoc odborníků ze salonů krásy.

Sérum na řasy a obočí budete používat pouze večer

Pokud si přejete sérum na řasy či obočí aplikovat jen jednou denně (třeba večer před spaním) spolehněte se spíše na aktivační verzi Synouvelle séra. Ideální je nanášet jej silikonovým aplikátorem každý večer po odlíčení po dobu 8 až 10 týdnů. Následně pak v udržovací fázi aplikujete sérum pouze 2-3x týdně.

Trpíte alergiemi

Pro alergiky doporučujeme používat verzi růstového séra pro citlivé oči Super-pep. Jeho složení je hypoalergenního původu, a tak se s ním nemusíte bát alergických reakcí v podobě zarudnutí, svědění či dokonce zápalů.

Nosíte umělé řasy a chcete s tím skoncovat

Pokud používáte umělé řasy delší dobu a ráda byste je nahradila svými vlastními - hustějšími a delšími, doporučujeme aplikovat aktivační verzi Synouvelle séra 1x denně po dobu 8 až 10 týdnů, ještě během nošení umělých řas. Naše sérum nerozpouští lepidla a akryly, takže je vhodné i pro tuto možnost. Po dvou měsících můžete umělé řasy sundat a budete mít řasy v super kondici. Kromě délky a hustoty se často dostaví i ztmavnutí.


Máte další otázky, na které jsme vám ještě neodpověděli?
Kontaktujte nás a společně pro vás jistě najdeme to nejvhodnější řešení.

Zpět do obchodu