Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

5 zázračných složek sér na řasy a obočí Synouvelle

Patříte k těm, kteří si před vyzkoušením jakékoliv kosmetiky hledají, jaké má složení? V dnešní době obsahují kosmetické přípravky nepřeberné množství ingrediencí a orientovat se v nich může být poněkud složité. My vám tuto práci rádi usnadníme a vysvětlíme vám, co naše séra na růst řas obsahují a k čemu jednotlivé složky slouží.

„Séra na růst řas Synouvelle obsahují vybrané a vysoce kvalitní rakouské ingredience, které díky nejnovějším technologiím podporují přirozený růst řas, dodávají jim potřebné vitamíny a posilují jejich odolnost proti každodenním vlivům.“ říká odborník na růstová séra na řasy a obočí Marek Mandelík.

kyselina-hyaluronova-v-seru-na-rasy

Kyselina hyaluronová

Taky najdete pod názvy: Sodium Hyaluronate, Sodná sůl kyseliny hyaluronové, glykosaminoglykan, hyaluron

Kyselina hyaluronová je látka, která se přirozeně nachází v našem těle. Nejvíce ji obsahuje naše kůže, kde se nachází asi 50 % z celkového množství. Dále ji pak najdeme ve svalech, kloubech nebo v očním sklivci. Dokáže na sebe navázat opravdu velké množství vody a díky tomu je velice účinnou hydratační látkou. S přibývajícím věkem ji naše tělo produkuje čím dál méně, a proto se doporučuje začít ji tělu dodávat zhruba od 25. roku života. Pokud se chcete o kyselině hyaluronové a jejich účincích v kosmetice dozvědět více, přečtěte si náš článek: Zázrak jménem kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová v séru na řasy a obočí

Věděli jste, že i řasy potřebují kvalitní hydrataci? Právě z toho důvodu najdete kyselinu hyaluronovou v sérech na řasy a obočí Synouvelle. Díky kyselině hyaluronové budou vaše řasy vypadat zdravěji a získají o poznání vyšší lesk. Kyselina hyaluronová přispívá také k rozšiřování řas, zabraňuje jejich vysychání a zlepšuje jejich celkovou kvalitu a odolnost.

Peptidy

Peptidy jsou organické sloučeniny aminokyselin, které mají schopnost obnovit produkci kolagenu a zpomalit tak proces stárnutí. V naší pokožce se vyskytují přirozeně, proto se nemusíte bát žádných nežádoucích účinků, jako jsou například alergie. Peptidy mají široké pole působnosti. V kosmetice se využívají zejména pro jejich silné anti-agingové účinky. Více se o peptidech můžete dozvědět v našem článku: Proč investovat do přípravků s peptidy

krasna-plet-starsi-zeny

Peptidy obsažené v sérech na řasy a obočí Synouvelle

Biotinoyl Tripeptide-1

Tento peptid běžně najdete v přípravcích pro růst vlasů. Jde o komplexní molekulu aminokyselin, která působí proti stárnutí vlasů. Díky svým účinkům vyživuje a posiluje vlasové folikuly a zpomaluje tak proces jejich stárnutí. Obdobně působí i na folikuly řas. Ty pak méně vypadávají a jsou o poznání zdravější.

Myristoyl Pentapeptid-17 (ester kyseliny myristové a peptidu)

Peptid, který stimuluje produkci keratinu, který je základní složkou vlasů a chlupů. Myristoyl Pentapeptid-17 pomáhá zlepšovat vzhled a hustotu řas a obočí. Vašim řasám prodlouží délku a zvětší jejich objem.

Panthenol

Taky najdete pod názvy: Provitamin B5, kyselina pantothenová

Panthenol je látka, která je v těle prakticky nezastupitelná. Vyskytuje se ve všech tkáních našeho těla a účastní se také metabolismu všech živin v našem těle. Díky svým hydratačním, regeneračním a uklidňujícím účinkům má v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu opravdu široké využití. Najdete ho ve vlasové kosmetice, sprejích do nosu, v očních kapkách nebo v čisticích roztocích na kontaktní čočky.

usmevava-zena-s-kremem-na-plet

Panthenol v séru na řasy a obočí Synouvelle

Panthenol je velmi efektivní v péči o řasy. Vytváří na nich jemný ochranný štít, který vyhlazuje jemnou vlasovou kutikulu a dodává řasám nádherný lesk. Zároveň také hydratuje kořínky a zklidňuje pokožku okolo řas.

Vitamín E

Také najdete pod názvy: Tocopherol, Tocopheryl acetate

Vitamín E je nejvýznamnějším antioxidantem v těle. V kosmetice se přidává do všech přípravků obsahujících oleje, jelikož brání jejich žluknutí a tím výrazně prodlužuje jejich trvanlivost. Vitamín E má vysoké regenerační účinky, omlazuje pokožku a působí protizánětlivě. Setkat se s ním můžete v produktech, které jsou určeny pro péči o pokožku a vlasy, jako jsou například pleťové krémy, opalovací kosmetika nebo vlasové kondicionéry.

vitamin-e

Jak působí vitamin E v séru na řasy a obočí?

Vitamín E podporuje krevní oběh v okolí řas a řasového kořínku. Urychluje tak růstový cyklus řasy a zabraňuje předčasnému vypadávání řas. Dále také posiluje oslabené vlasové folikuly, řasy vyživuje a zlepšuje jejich kvalitu a zdraví.

Kofein

Najdete také pod názvem: Caffeine

Kofein je nejrozšířenějším přírodním stimulantem na světě. Je známý pro své povzbuzující a posilující vlastnosti. Nachází se hlavně v listech čajovníku a kávových zrnech. Kromě potravinářského průmyslu si jej oblíbil také farmaceutický a kosmetický průmysl. Ve farmacii je využíván jako čistič jater a střev, stimulant mozkové aktivity a najdete ho také v tabletách na hubnutí.

kofein-v-kosmetice

Kofein v kosmetice

Kofein je v prvé řadě velmi silným antioxidantem, díky čemuž pomáhá regenerovat pokožku. Zabraňuje přílišnému vysušování kůže, snižuje viditelnost jizev a vyrovnává pH pleti. V poslední době se objevuje nejen v přípravcích na péči o pleť, ale také ve vlasových produktech. Zabraňuje totiž vypadávání vlasů a zároveň regeneruje vlasovou pokožku.

Kofein v séru na řasy a obočí Synouvelle

Kofein řasy posiluje, stimuluje jejich růst a zároveň je regeneruje. Podporuje cirkulaci uvnitř kořínků a okolní pokožky a zajišťuje tak ideální zásobování živinami.

Sérum na řasy a obočí Synouvelle

Značka Synouvelle působí na kosmetickém trhu od roku 2010. Pro výrobu svých produktů používá pouze vysoce kvalitní rakouské suroviny, které díky vyššímu podílu účinných látek podporují přirozenou krásu a pronikají i do hlubších vrstev pokožky. Tato společnost spojila kosmetiku s lékařským výzkumem – obor zvaný kosmeceutika. Spojením nejmodernějších technologií a kvalitních surovin vznikly séra na řasy a obočí, u kterých můžete vidět průměrný nárůst řas až o 43 %, který se dostaví již za 8 týdnů používání.

synouvelle-verze-klasik-a-sensitive

Které sérum na růst řas vybrat?

Na výběr máte ze dvou variant: klasické sérum na růst řas Synouvelle nebo verze Sensitive Super-pep, pro citlivější oči. Obě růstová séra jsou samozřejmě dermatologicky testovaná. Sérum na růst řas Sensitive doporučujeme i pro těhotné a kojící matky a také těm, které trápí časté zarudnutí očí nebo jsou citlivější na jakoukoliv kosmetiku. Pro podrobnější popis si můžete přečíst našeho průvodce našich sér nebo nás můžete kontaktovat v případě jakýchkoliv dotazů ohledně našich výrobků.

Zpět do obchodu