Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Rozhovor: Sérum Synouvelle jako prevence umělých trsů

Pro náš další rozhovor jsme oslovili jednu z našich dalších zákaznic, která sérum Synouvelle použila, aby na své svatbě nemusela mít na očích nalepené umělé trsy řas. Nejenom, že se jí to povedlo, ale po několika měsících ho již nechce pustit z ruky. Komu by ho nejvíce doporučila a proč se nic nestane, pokud na něj jednou začas i zapomene, nám prozradila v příjemném povídání.

Jak jste se dostala k růstovému séru na řasy a obočí?

Právě jsem měla zkoušku make-upu před svatbou a má kosmetička se mi zmínila o tom, že mám značně prořídlé řasy. Do té doby jsem si tento problém ani neuvědomila, ale oči mě tehdy více svědily a častěji byly podrážděné z práce dlouho do noci. Mnoho řas mi proto kvůli častějšímu protírání vypadlo. Kosmetička se mě ptala, zda na svatbu dolepíme i umělé trsy. To se mi však nelíbilo, na nic takového jsem předtím nebyla zvyklá a nic umělého jsem na sobě mít nechtěla. Pak mi tedy poradila, ať předtím vyzkouším třeba sérum na růst řas. Začala jsem hledat a na Instagramu jsem našla značku Synouvelle. Jedna slečna tam psala o tom, že se používají pouze ingredience vysoké kvality, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet to.

Jak jste si zvykala na nutnost pravidelné aplikace séra?

Zpočátku jsem byla hodně motivovaná a čekala jsem na výsledky, takže jsem byla opravdu poctivá. Sérum jsem nanášela každé ráno i večer, někdy i na oběd, ať už mám honem ty krásné řasy a vidím výsledky (smích). Nepamatuju si už přesně, jak dlouho trvalo, než jsem si něco všimla, ale vím, že šlo řádově o pár týdnů. Změna byla najednou opravdu znatelná.

Začalo si delších řas všímat i vaše okolí?

Jasně. První si to všimla kolegyně, pak maminka a u večeře i tehdy ještě snoubenec. To jsem už ale řasy měla namalované a byla jsem upravená. Nevěděl, co přesně se změnilo, ale řekl mi, že jsem nějak krásnější. A co víc chtít od chlapa, že (smích). Největší výhrou však byla reakce mé kosmetičky. Po téměř třech měsících, kdy mě opět líčila (už na svatbě), se hrozně divila, jak jsem se dopracovala k takové změně. Umělé trsy už nepřicházely v úvahu. Ke konci mi říkala, že stejné sérum vyzkouší taky.

Je pro vás používání séra na řasy a obočí pohodlné?

Jasně, že člověk si musí zvyknout na pravidelnost, ale pro udržování nanáším v této fázi sérum už pouze 3x za týden, a to je už docela jednoduché. Navíc, je tam takový silikónový aplikátor, který přesně ví, kolik toho potřebuju (smích). Díky tomu už prostě nic neřeším.

Vynecháváte někdy aplikaci séra?

Zpočátku jsem byla pečlivější, teď už občas ano. Skvělé je, že se i tak nic nestane. Prostě ho nanesu pouze 2x týdně, řasy zůstávají stejně vyživené a zachovávají si zatím i svou délku. Už to bude téměř rok a výsledky si pořád udržím. Snažíme se teď s mužem o miminko, ale zjistila jsem, že variantu séra Sensitive Super-pep mohu používat i v těhotenství nebo při kojení. Takže ve vhodný čas pouze změním typ séra.

Komu byste sérum nejvíce doporučila?

Určitě každému, kdo přemýšlí, zda potřebuje umělé řasy. Nebo si připadá nevýrazný, řasy mu padají a má je nezdravé či poškozené. Anebo prostě každému, kdo řeší, jak vypadat ještě lépe. Kromě mé kosmetičky teď používá sérum i maminka, které jsem ho koupila k narozkám. I ve 60+ totiž může žena vypadat přirozeně (s malou pomocí) nádherně.

Zpět do obchodu