Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Tipy na vánoční kosmetické dárky 2024

synouvelle-vanoce-uvodni (1)

Nepřidělávejte si letos zbytečné vrásky s hledáním dokonalých vánočních dárků. Postarali jsme se o to za vás. Přinášíme vám tipy na nejlepší kosmetické dárky pro maminky, babičky, kamarádky, sestry a vůbec všechny ženy, které si zaslouží naši lásku a péči. A protože na nákupy vánočních dárků není nikdy příliš brzy, pojďme se do toho společně pustit hned teď!

Dárek pro přítelkyni

Ušetřete své lásce čas strávený v salonech krásy a dlouhé minuty před zrcadlem. Díky růstovému séru na řasy a obočí získá svůdný pohled s řasami zahuštěnými a prodlouženými až o 48 %. Aktivní látky séra pronikají do kořínků řas a obočí, kde je vyživují, a tak podporují jejich přirozený růst. Prvními výsledky se vaše milovaná navíc může pochlubit už za 2 - 4 týdny.

Tip: Pro ženy s citlivou kůží nebo těhotné a kojící maminky je ideální zvolit extra jemné sérum Sensitive Super-pep.

dlouhe-rasy-serum

Dárek pro manželku

Vaše drahá polovička se denně musí postarat o desítky věcí – navařit, vyprat, dělat s dětmi úkoly, excelovat v práci, vypadat dokonale, …Vy se proto postarejte o její pleť. S anti-aging sérem SPECIALIST získá její obličej novou jiskru. To vše díky jemně vyváženým hyaluronovým kyselinám a anti-aging peptidům pro redukci hloubky vrásek, maximální hydrataci, vypnutí pleti a následně i uvolnění zatažených mimických svalů. Skvěle se hodí hlavně pro ženy od 30 let.

darek-pro-manzelku

Dárek pro kamarádku

Když si kamarádka nad kafíčkem stěžuje, že má toho nad hlavu a vidět to je i na očích, je čas věnovat jí vyhlazovací sérum EYE RECOVERY s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové. Opuchlým a unaveným očím vrátí zářivost, zredukuje tmavé kruhy v očním okolí a zeslabí malé vrásky i jemné rýhy. Je vhodné pro každodenní péči i jako podklad pod make-up.

darek-pro-kamaradku

Dárek pro maminku

Uberte své mamince pár let pomocí očního anti-aging krému EYE 1.0, který pečuje o jemné oční okolí a bojuje proti známkám stárnutí. Pleť kolem očí hydratuje, vyhlazuje a snižuje tvorbu vrásek. Navíc se postará o kruhy pod očima a otoky po probdělé noci. Objednat ho bez obav můžete i pro maminku, která má citlivou pokožku nebo nosí kontaktní čočky.

Tip: Doplňte ho ještě o anti-aging krém na pleť a dekolt a máte vystaráno o kompletní pleťovou péči na celý rok.

srovnani-pleti-detail_1

Dárek pro babičku

Moderní babičky chtějí vypadat svěže a mladě i když už spadají do kategorie 60+. Právě pro jejich zralou pleť se ideálně hodí anti-aging krém sNFG 2. Díky nejnovější technologii podporuje růst kožních buněk a tím i obnovu vlastní kůže. Obsažené antioxidanty a anti-aging oleje zas vyplní jemné vrásky a zlepší pružnost pokožky. Ať o věku vaší babičky nemluví vrásky, pouze věk jejich vnoučat.

starsi-plet_1

Dárek pro sestru

Pokud vaše sestra bojuje s hlubšími, výraznými nebo často se ucpávajícími póry, dokonalým dárkem pro ni bude specializované sérum PERFECT SKIN. Podporuje vlastní tvorbu kyseliny hyaluronové v těle, vyplňuje vrásky a dlouhodobě zjemňuje póry. Mnohem rychleji se s ním také hojí čerstvé jizvičky (třeba po čištění pórů) a zatvrdliny.

Tip: Pro každodenní péči o póry vám k séru zdarma zašleme i vzorek jemné pěny pro hloubkové čištění pleti.

serum-na-plet-aplikace

Při vánočních přípravách vám držíme palce a pokud se naše tipy osvědčí, dejte nám o tom určitě vědět na našich Facebookových stránkách nebo nám napište na e-mail, budeme moc rádi.

Zpět do obchodu