Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Rozhovor: Sérum Synouvelle je srdcovka

Každá žena chce mít svůdně dlouhé, husté a tmavé řasy. Ne každé je však příroda dopřála. Naštěstí dnes už existuje množství snadných cest, jak přirozeně prodloužené řasy získat. Oslovili jsme některé ženy, kterým se to díky růstovému séru Synouvelle povedlo a zeptali jsme, jak se jim tento proces líbil. V prvním rozhovoru jsme oslovili naši zákaznici Lubku Honíškovou, která sérum Synouvelle používá už přes rok.

Jak dlouho používáte růstové sérum Synouvelle?

Své sérum jsem dostala od sestry na loňské Vánoce. Moc mě to potěšilo, protože sestra ho předtím již delší dobu používala a měla s ním hezké výsledky. Sérum jsem začala pravidelně nanášet po Vánocích, takže dnes to už bude pomalu 14 měsíců.

Vyzkoušela jste předtím už i jiné metody prodlužování řas?

Z umělého prodlužování v salonu jsem měla trochu strach, protože kamarádce po umělém prodloužení opuchla víčka a setkala se s velmi nepříjemnou alergickou reakcí. Jasně, nemusí to být pravidlem, ale i tak se mi zdálo, že umělé řasy prostě vždy vypadají jako něco umělého a uberou očím specifickou jiskru. Právě proto jsem to raději nezkoušela. Pouze jsem si předtím několikrát dopřála jednorázové nalepovací trsy třeba když jsem se chystala na ples nebo na letní festival. Na delší akce ale vhodné nejsou, protože se poměrně snadno odlepují, takže pak jsem upustila i od tohoto.

Jaké jste měla pocity po první aplikaci séra Synouvelle?

Poprvé mě to na linií řas trochu chladilo, bylo to nezvyklé, ale příjemné (smích). Aplikace mi přišla velmi jednoduchá a přesná, díky silikonovému hrotu jsem i bez zkušeností přesně věděla, kolik séra si mám na řasy dát. Líbilo se mi, že sérum není parfémováno, takže jsem necítila žádnou vůni a o to víc se mi zdá přátelštější k pokožce očí. Navíc jsem se začala z tohoto nového “kosmetického rituálu” docela těšit a hlavně jsem si předsevzala, že ho musím používat opravdu pravidelně. Takže každý večer jsem už pak věděla, že bez umytých zubů, vyčištěné pleti a séra si prostě nemůžu jít lehnout.

Kdy jste začala pozorovat první výsledky?

Asi po dvou týdnech se mi začalo zdát, že jsou řasy delší i hustější. Všimla jsem si to ze začátku hlavně při nanesení řasenky, kdy byly řasy opravdu znatelně prodloužené. Co jsem ale zpozorovala byl fakt, že mi řasy tolik nepadají, ani když mě z práce u počítače svědily oči a dřela jsem si je.

Jak jste se s prodlouženými řasami cítila? Dodaly vám na sebevědomí?

Samozřejmě, po asi dalších dvou týdnech už byl rozdíl opravdu poznat. Od té doby si už v klidu někam vyběhnu i bez nalíčení, řasy mi více zčernaly a nad okem tvoří mnohem výraznější linku než v minulosti. Také líčení teď vypadá o hodně líp. Když ještě používám prodlužující řasenku, efekt je skvělý. Změnu si všimlo i moje okolí, hlavně tedy jeho ženská část, která je v tomto ohledu o něco vnímavější. Ale pak mě na hezký pohled upozornil i partner, což bylo pro mě takové malé vítězství. Řasy jsem totiž nikdy neměla extra výrazné, spíše naopak. Bez makeupu jsem tak moc z domácnosti nevycházela a ani se mi můj vzhled bez nalíčení nezamlouval. Dnes je to pro mě naprostá samozřejmost a třeba do fitka nebo na koupaliště bych se už nenamalovala.

Co se vám na používání séra nejvíc líbí?

Určitě snadná aplikace, která je navíc hodně pohodlná. Nemusím navštěvovat salony krásy ani v nich trávit hodiny a hodiny času. Řasy nejsou zbytečně zatížené, právě naopak, vidím, jak mi krásně posílily a nabraly na objemu. Především jde o dlouhodobý efekt, který už trvá víc než rok. Za tento čas bych už věnovala prodlužování řas určitě hodně času, energie i peněz. Mám tedy pocit, že jsem pro sebe udělala něco výhodného i chytrého. Na sérum jsem si už zvykla a stal se součástí mé každodenní péče o sebe sama. Je to už taková moje srdcovka. Líčidel používám méně a sama sobě se konečně líbím třeba i když vyjdu nenamalovaná ze sprchy. To je asi nejdůležitější - ten dobrý pocit z toho, jak vypadá s krásnějšími řasami můj obličej. Získal hloubku a sérum jsem začala používat už i na obočí, ať se mi trochu zahustí.

Doporučila byste ho i své nejlepší kamarádce?

Určitě, vlastně jsem ho už několika kamarádkám i doporučila. Sama sérum používám díky doporučení, dokonce přímo kvůli tomu, že zafungovalo i u mé sestry. Snad pomůže i mnoha dalším a přeji všem slečnám a dámám alespoň tak hezké výsledky, jak mám já.

rozhovor-lubka

Zpět do obchodu