Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Fox eyes i bez zákroku

fox-eyes-uvodni

Má ho Gigi Hadid, Kylie Jenner i J. Lo. Nový trend s názvem fox eyes, který prodlužuje oči a jemně je nadzvedává, si už i u nás získal srdce nejedné ženy. Můžete si ho nechat “nasadit” na klinice estetické medicíny, nebo prostě jít jednodušší cestou a naučit se, jak ho vykouzlit i bez nákladných zákroků.

Jak na fox eyes a proč nejsou pro každého

Žhavý trend fox eyes přináší mezi ženy (i muže) dojem sešikmených pozvednutých očí, které působí svůdným, mladistvým a přitažlivým dojmem. A to na první pohled. V medicínské praxi jde o pozvednutí obočí, které upravuje jeho přirozenou linii a polohu. Zároveň zákrok mírně sešikmuje oči a otevírá horní víčko. Provádí se pomocí liftingových nití nebo aplikace kyseliny hyaluronové.

O výsledném efektu rozhoduje hlavně to, zda má klient vhodnou kvalitu měkkých tkání a kůže, vhodné množství podkožního tuku a také předchozích zákroků. Jinými slovy se dá říct, že klinická úprava fox eyes se ideálně hodí pro mladé lidi se zdravou, plnou a kvalitně opečovávanou pokožkou.

Že tedy nejste zrovna dokonalý adept? Nelamte si hlavu, “pod nůž” stejně nemusíte. Fox eyes lze snadno vykouzlit i ve vlastní koupelně.

fox-eyes

Jak na “liščí oči” aneb fox eyes tutorial

Naučte se, jak docílit fox eyes jen se svým kosmetickým kufříkem ve 4 krocích:

Nejdříve získejte husté obočí

O svůdném fox eyes efektu nerozhodují pouze hezky “protáhle” nalíčené oči. Jeho základem je mírně zvednuté, husté obočí. Začněte tedy tím, že si obočí upravíte do dokonalosti. Pinzetou se zbavte přebytečných chloupků. Poté pořádně učešte a jeho objem dolaďte tenkými čárkami ostré tužky na obočí. Vytvoříte tak realistický look zahuštění. Na konec můžete ještě doladit jemnými stíny o něco tmavšími, než je vaše přirozená barva obočí. Pokud je vaše obočí tenké nebo velmi řídké, zjistěte, jak snadno získat rovnoměrné a husté obočí.

fox-eyes1

Zvolte si oblíbené oční stíny

K fox eyes se ideálně hodí hnědé, zlatavé nebo tělové stíny, ale stejný efekt dosáhnete i mentolově modrými nebo třpytivě žlutými či rudými barvami. Začněte vždy nejsvětlejším odstínem v paletce, který naneste na vnější část víčka a pokračujete doprostřed oka. Pak sáhněte po tmavším odstínu a lemujte linii řas až ke spánkům.

fox-eyes2

Naneste precizní oční linky

Oční linky tvoří absolutní základ líčení fox eyes. Dejte si však pozor, jejich použití je jiné, než při cat eyes efektu. Nesnažíme se totiž o zakulacení očí, ale jejich prodloužení. Velmi tenkou tekutou linkou nakreslete ve vnějším koutku oka obrácený trojúhelník. Můžete ho vybarvit černou barvou, nebo trochu zaexperimentovat a vyplnit černé linie bílou tužkou. Efekt fox eyes tak dostane moderní nádech. Stejně pokračujte i s vnitřním koutkem oka. Opět však posaďte nakreslený tenký trojúhelník mnohem níže, než byste to udělali při kočičím looku. Oči se tak mnohem více prodlouží bez efektu zakulacení. Vybarvěte také buďto černou linkou nebo černou či bílou tužkou.

Tip: Při linkách na sebe nebuďte moc přísné. Chce to hlavně cvik. Proto u sebe mějte ze začátku vatové tyčinky a jemnou čistící pěnu, kterou jednoduše všechny nedokonalosti odstraníte.

fox-eyes3

Vše dolaďte maskarou

Fox eyes by nebyly ničím bez krásně dlouhých a hustých řas. Pokud o takových zatím pouze sníte, poradíme vám, jak podpořit růst řas, aby vypadaly neodolatelně. Že už snové řasy máte? Paráda! Pak na ně naneste přírodní maskaru v několika vrstvách a extra pozornost přitom klaďte na vnější část oka. Ještě více tak podpoříte efekt prodloužení a víčka opticky nadzvednete.

fox-eyes4

Pokud se potřebujete o novém trendu fox eyes poradit, nebo vás k těmto informacím něco zajímavé napadlo, kontaktujte nás, rádi si s vámi promluvíme.

Zpět do obchodu