Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Trendy v líčení na léto 2024

usměvavá žena 2

Trendy v líčení 2024 dávají zelenou všem odvážným ženám milujícím hravost a eleganci. Nebojíte se pastelových očních linek, růžových odstínů a zářícího lesku? Pak budete toho léto hvězdou všech párty i koupališť!

Pleť

Nejlepší makeup na léto je krémová forma s SPF ochranou. Chrání vaši pleť od slunečních paprsků a zároveň překryje i její případné nedokonalosti. „Nezapomínejte, že na tuto sezónu pokožka vlivem opalování ztmavne, a tak je potřeba poohlédnout se po tmavším odstínu makeupu,” radí profesionální vizážistka Darina Nová.

Tváře

Odložte meruňková líčidla. Létu 2024 panují růžové odlesky! Vsaďte proto na líčka v jakémkoliv růžovém odstínu a neomezujte se na aplikaci pouze na lícní kosti. Rozmáchněte se naopak trochu i pod oči, na spánky a pod obočí. Svému líčení na léto tak dodáte tu pravou sladkou příchuť.

ruzovy-makeup

Oči

Pastelové linky, které nemusí sedět těsně nad řasami. To je největší trend v líčení 2024. Zkuste napodobit hvězdy a inspirujte se linkami plovoucími nad vašimi víčky. Takový look zaručeně zaujme všechny kolem! Pokud je taková forma na vás až moc odvážná, zkuste to minimálně s pastelovými a světlejšími barvami, nebojte se výrazných linek ani pod spodním lemem řas.

Řasy

Dodejte svým očím opravdovou jiskru s použitím barevné řasenky. Tento nápaditý makeup na léto můžete doladit do barvy očních stínů nebo použít jako zajímavý doplněk „nahého líčení”. „Použít můžete třeba růžovou, ale silně zelená či modrá budou působit přirozeněji a navíc donutí vaše okolí podívat se na barvu vašich řasů i zblízka,” tvrdí vizážistka Darina. Pokud se chystáte na dovolenou, nezapomeňte na kvalitní voděodolnou řasenku a další makeup, který se ve vodě nerozteče.

dívka s makeupem

Obočí

Husté a zarostlé obočí je už tabu. Pro dokonalé letní líčení zvolte spíše silné, strukturované a hezky upravené obočí. Pokud vám nebylo naděleno přirozeně, vyzkoušejte sérum pro růst řas a obočí, které dodá vašemu obočí i řasám hlubší barvu, hustotu a přirozeně je prodlouží až o 43 %.

Rty

Různé odstíny růžové, „nahé rty” a jemný lesk. To jsou trendy v líčení rtů pro léto 2024. „Nevažte se už na červené matné rtěnky a nechte si je na zimní plesovou sezonu,” dodává profesionální vizážistka. V létě by měli vaše rty vypadat sladce jako lízátko a působit velmi něžně. Tak s chutí do toho!

Pokud si ohledně trendů líčení pro rok 2024 nebudete jistí, tak vždy vsaďte na přirozenost. Ta je klíčem k nejlepšímu makeupu na léto.přirozená dívka

Zpět do obchodu