Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Beauty trendy v roce 2024

trendy-beauty-2024

Trendy v líčení a beauty roku 2024 volají po přirozené kráse a nových technologiích při péči o ni. Vyzývají k hravosti, jemnosti a návratu k sladkým 90. létům. Inspirujte se nejvýraznějšími trendy letošku i vy.

Beauty trendy 2024 přejí jednoduchosti při líčení i starostlivosti o pleť. Zaměřte se podle nich na produkty v jemně broskvových odstínech barvy roku Peach Fuzz, grafické linky a lehký, svěží makeup. Základem líčení pro rok 2024 je zvýraznění přirozené krásy a dodržování hesla kvalita nad kvantitou.

Peach Fuzz jako barva roku

Dopřejte si po celý rok při líčení sladce broskvové odstíny, které rozzáří váš úsměv a dodají mu třpytivou jiskru. Barva roku 2024 Peach Fuzz přináší na pulty množství tvářenek, očních stínů a lesků inspirovaných paletou chmýří plameňáků a jemných květin. Stačí je pak doplnit o kvalitní řasenku a dlouhodobou péči o delší řasy a obočí v podobě účinného séra. Touto kombinací dosáhnete krásně přirozený vzhled s moderní elegancí, který je v 2024 tak trendy.

trendy-look1

Výrazné linky

Máte čas trochu si pohrát a líčením a zkusit něco nového na večerní párty? Zaměřte se na grafické linky. Podle nejnovějších trendů roku 2024 jsou “in” hlavně pastelové barvy od modré přes žlutou a zelenou až po růžovou a bránit se nemusíte ani inovativnímu použití. Právě díky novým technologiím výroby jsou teď linky mnohem dostupnější i pro méně zdatné, jejich nanášení je pořád snadnější a rozmazání pořád méně pravděpodobné.

trendy-look2

Tip: Nezapomínejte, že pro dokonalé vyniknutí linek je nutné pečovat o oční okolí a dostatečně brzy začít s anti-aging péčí a minimalizací tvorby vrásek.

Zářivě zdravá pleť

Novým makeupem pro rok 2024 je zářivá pleť. Vizážisti totiž tvrdí, že pouze správná péče o pokožku je to, na čem záleží. Proto spíše než makeup s maskovacím efektem prosazují pečlivé čištění, hydrataci pomocí kyseliny hyaluronové a jiných zázračných složek a rozzáření pleti na denní bázi. Trendy beauty look v roce 2024 tedy dosáhnete, pokud si vyvinete dokonalou, ale zároveň jednoduchou a účinnou kosmetickou rutinu.

trendy-look3

Ombré rty, vlasy i nehty

Do pozornosti se v roce 2024 opět dostávají ombré trendy nejenom pro vlasy a nehty, ale také při líčení rtů. Inspirovat se můžete 90. léty, kdy se v hojné míře používalo tmavší zvýraznění linie a zesvětlení směrem do vnitřní části rtů. Svou pozornost zaměřte na zemitější odstíny a barvy se snažte kombinovat vždy v rámci jedné palety. Nezapomínejte, že nejkrásněji budou vaše rty vypadat v upřímném úsměvu, a to nejlépe po celý rok 2024.

trendy-look4

Zpět do obchodu