Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Trendy v obočí 2024: přirozenost, ztenčování a příležitostný třpyt

Trendy obočí 2024 neustále navazují na ty z roku 2023, ale posouvají je o kus dál. Zelenou dávají hlavně přirozenému stylu. Zapomeňte teda na hrubý nános stínů nebo perfektně vytrhané chloupky ze všech stran. Nedbalá úprava pomocí průhledného gelu a přírodní podpora růstu, to je to, co nás čeká v roce 2024.

Trendy obočí dodávají specifický podtón každé éře. Hustý porost vládl v 80. letech, tenké pásky nás vítají v 90., tmavá barva a hojnost odkazují na léta '00. Proto než se podíváme na trendy roku 2024, zjistěte i několik kuriozit o tom, jak se obočí vyvíjelo v průběhu staletí.

Zesvětlené obočí

Přirozené zesvětlování obočí bez chemického odbarvování si podle expertů v roce 2024 získá velké množství fanoušků. “Zesvětlení vytváří jemnější vzhled, díky kterému si pak můžete hrát s různým makeupem bez toho, aby bylo obočí příliš výrazné,” říká profesionální vizážistka Simona ze salonu Harmonia.

zesvetlene-oboci

Rovné obočí

V roce 2024 byste měli svůj hledáček zacílit na rovné obočí. Modelka Kendall Jenner je důkazem toho, že tento styl vypadá dokonale. “Základem rovného obočí je zbavit se oblouků. Dostaňte se ke konci obočí a vytrhejte chloupky směřující směrem dolů. Pozor však na zachování správné délky obočí,” tvrdí majitelka světoznámé firmy na výrobu doplňků pro úpravu obočí Fides Baldesberger. Na našem blogu můžete zjistit, jak najít ideální rozměry svého obočí.

jenner-fotka

Postupné ztenčování

A je to tu. Po létech, kdy jsme se snažili o co nejbujnější obočí je jasné, že se bude opět ztenčovat. Naštěstí však jen velmi pomalu a tak, aby obočí vypadalo naturálně. Nechytejte se tedy okamžitě pinzety a zachovejte chladnou hlavu. “Při tomto trendu jde hlavně o to, přestat lpět na velmi hrubých tvarech a nastavit se na postupné změny, ideálně však velmi přirozeně,” vysvětluje vizážistka Simona.

Ozdůbky a třpyt pro speciální události

Velkým trendem v obočí pro rok 2024 je i 3D zdobení obočí pomocí nalepovacích ozdob, které pomáhají proměnit obličej na živé umění. Ať už jde o barevné drahokamy, perly, nápadité květiny, motýle nebo jiné surrealistické prvky, nebojte se v roce 2024 vytvořit ze svého obočí šperk.

oboci-trpyt

Čistá přirozenost

Ne moc hrubé ani moc tenké obočí. Takové, jaké vám darovala příroda, pouze s trochou zvýraznění. Stačí, když své chloupky ráno pročešete a protřete průhledným gelem pro fixaci na celý den.

hermiona-fotka

Jaké produkty na obočí používat v 2024?

Trendy obočí 2024 mluví jasnou řečí: přirozenost, přirozenost, přirozenost. To znamená zapomenout na zbytečné barvení, stínování, vytrhávání a přebytečné upravování. Své obočí bychom měli nechat růst tak, jak nám ho nadělila příroda a postarat se pouze o to, aby bylo hezky učesané a zafixované.

Bezbarvé gely pro udržení chloupků na svém místě

Zařaďte transparentní gely do své každodenní péče o obočí. Aplikují se kartáčkem, který obočí pročeše a zafixuje jeho tvar na dlouhé hodiny. Vybírejte si přípravky, které obsahují vyživující látky, jako přírodní oleje a vitamíny.

bezbarve-gely-na-oboci

Produkty vyživující obočí s růstovým efektem

Jsou den ode dne populárnější a tento trend neustále narůstá. “Přírodní produkty pro podporu růstu obočí jsou tak oblíbené hlavně kvůli trendům omlazujícího obočí a častým problémům s jeho předčasným řídnutím,” tvrdí americký stylista celebrit René de la Garza. Předpokládá, že látky pro podporu růstu budou čím dál tím častěji obsahovat i tužky na obočí, gely a další produkty.

Přečtěte si o nejlepších způsobech, jak přirozeně podpořit kvalitu obočí nebo zjistěte, jak vypadají i další beauty trendy pro rok 2024.

Zpět do obchodu