Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Séra na řasy a obočí: vše, co potřebujete vědět

serum-na-rasy-oboci-kompletni-pruvodce

Husté, dlouhé a tmavé řasy, které prohloubí váš pohled a dodají mu uhrančivou jiskru. Ty chce mít každá žena. A nejlépe přirozeně, bez lepidel a dlouhých sezení v kosmetickém salonu. Dnes je to díky sérám na růst řas a obočí hračka. Víte, jak fungují, co obsahují, na co si dát při jejich výběru pozor a jak dlouho trvá, než uvidíte první výsledky? Zjistěte to s námi ještě dnes.

Sérum na řasy a obočí je kosmetický produkt na podporu růstu, hustoty, zdraví a plnosti řas i obočí stejně jako na jejich mírné ztmavení. Působí už ve vlasových folikulech, kde pomocí aktivních látek vyživuje kořínky chloupků a stimuluje tak jejich růst.

Jak poznat kvalitní sérum na růst řas a obočí?sérum na obočí

Kvalitní růstové sérum na řasy a obočí poznáte podle složení. Mělo by být přírodního charakteru a podléhat certifikaci, případně klinickým nebo dermatologickým testům. „Velmi důležitý je obsah peptidů podporujících přirozený růst kořínků, vitamínů a také kyseliny hyaluronové, která hydratuje a revitalizuje vaše řasy i obočí a zabraňuje jejich vysychání,” tvrdí Marek Mandelík, odborník na růstová séra na řasy a obočí.

Pozor je potřeba dávat hlavně na obsah syntetického prostaglandinu. Ten totiž může mít při dlouhodobějším používání nežádoucí účinky. Při výběru kvalitního séra dbejte také na hodnocení zákaznic, prohlédněte si jejich fotografie a přečtěte si o jejich zkušenostech.

Za jak dlouho uvidím s růstovým sérem první výsledky?

„Dokonalé výsledky se se sérem na růst řas nedostaví na počkání jako při umělém prodloužení. Složky séra totiž pracují s přirozeným růstovým cyklem chloupků, a tak ho uvidíte zhruba po jednom až dvou měsících,” říká Marek Mandelík. Zato je však efekt rozpoznatelný hned na první pohled a opravdu stojí za to.

Jak používat sérum na řasy a obočí?

Sérum na řasy nanášejte v přesném množství silikonovým hrotem na linii kořínků řas pravidelně po dobu čtyř týdnů, ideálně večer hned po odlíčení. Sérum tak nejlépe proniká k vlasovým folikulům řas, hloubkově je stimuluje a vyživuje. Sérum lze aplikovat na vrchní i na spodní řasy, případně také na linii obočí.

Používání séra na řasy v 5 bodech

  • Pečlivě odličte obličej i oči čistící pěnou, krémem nebo micelární vodou. 
  • Sérum na řasy naneste co nejblíže k jejich kořínkům. Účinné látky se tak lépe vstřebávají, stimulují růst a do hloubky vyživují řasy.  
  • Aplikovat můžete na vrchní i spodní řasy a také na obočí.
  • Nechte sérum vstřebat alespoň 2 minutky předtím, než na řasy nanesete jiný přípravek.  
  • Opakujte pravidelně po dobu minimálně 4 týdnů. Ty nejlepší výsledky uvidíte už po 8 týdnech.  

lash_brow_application2-510x163

Kolik stojí sérum na řasy a obočí?

Cena séra pro růst řas a obočí vždy záleží od jeho kvality i množství. Na českém internetu najdete přípravky v objemu od 3 do 6 ml zhruba od 1 000 do 3 000 korun. Jde tedy o levnější variantu k umělému prodlužování, za které sice zaplatíte podobnou částku, ale bez doplnění vám řasy vydrží pouze 3 až 4 týdny.

Jak dlouho vám balení přírodního séra na řasy vydrží?

Vždy záleží na velikosti balení, pravidelnosti aplikace a množství, které používáte. Například Synouvelle sérum na řasy s obsahem 5 ml vám při pravidelném používání vydrží celých 10 měsíců.

Co se stane když sérum na řasy přestanete používat?

„Je to velmi jednoduché: řasy se po čase vrátí do geneticky dané délky, tzn. než jste začali sérum používat,” dodává odborník Marek Mandelík.

Jaká rizika hrozí při séru na řasy?

Sérum na růst řas a obočí s kvalitními složkami by nemělo působit žádné komplikace. Neblahé účinky jako zarudnutí očí nebo svědění mohou však mít přípravky se syntetickým prostaglandinem nebo dalšími umělými přísadami. Pokud máte citlivé oči, nejlepší sérum na řasy pro vás bude to, které je přizpůsobené velmi citlivé pokožce. Synouvelle sérum na řasy Sensitive Super-pep je například vhodné nejen pro citlivou pleť, ale také pro těhotné a kojící ženy.

To správné růstové sérum na řasy a obočí má značku Synouvelle

synouvelle-verze-klasik-a-sensitive

Pokud tedy hledáte vhodný přípravek pro růst řas a obočí, vyberte si Synouvelle růstové sérum na řasy a obočí, které se vyrábí z kvalitních ingrediencí za dodržování přísných rakouských norem v Salzburgu. Je vhodné i pro citlivější pokožku a jeho variantu Sensitive Super-pep můžete používat i jako sérum na řasy v těhotenství nebo v období kojení. Zákaznice na něm oceňují hlavně:

  • Přírodní složení s peptidy, kyselinou hyaluronovou, provitaminem B5 a kofeinem.
  • První viditelné výsledky již po 2 týdnech až měsíci používání.
  • Průměrný nárůst řas i obočí o více než 40 %.
  • Praktický silikonový aplikátor, kterým se nanáší přesné množství séra.
  • Dlouhou výdrž - až 10 měsíců používání.

Další výhody a způsob použití Synouvelle séra na řasy najdete v následujícím videu:

Galerie zákaznic využívající séra na řasy a obočí Synouvelle (před a po)

Zpět do obchodu