Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Chyby, které vás při úpravě obočí dělají starší

oboci-starsi-uvodni

Obočí má magickou moc. Dokáže zvýraznit rysy i prohloubit pohled. Pomůže vám vypadat mladší. A nebo vám naopak přidá pár let navíc. Nedovolte, aby vás chyby při úpravě obočí zbytečně dělali starší nebo z vás udělali “zachmouřence”. Dnes je společně najdeme a odstraníme.

Že si s úpravou obočí moc nevíte rady? Připravili jsme pro vás jednoduchý seznam chyb, kterým byste se měli při úpravě obočí vyhýbat. Ať vám obočí zbytečně nepřidává roky a vy můžete nechat naplno zazářit mladistvé jiskřičky ve svých očích.

Příliš světlé nebo tmavé odstíny

Jasně. Tmavší obočí přirozeně omlazuje. Ale příliš tmavé obočí vašemu obličeji naopak kromě nepřirozeného a unaveného výrazu dodá i starší vzhled. “Při barvení obočí buďte velmi citliví a pro dokonalý výsledek zvolte paletu pudrových barev nebo několik odstínů velmi ostré tužky. S nimi pak dělejte jen krátké tahy pro co nejpřirozenější vzhled,” vysvětluje vizážistka Lenka Kroupová ze salonu Beauty Lounge. Ideální je zvolit o odstín světlejší barvy, než je vaše obočí.

uprava-oboci-tuzkou-na-oboci

Nedostatečná úprava

Při domácí úpravě si vždy nejdřív zjistěte, jaký tvar obočí se hodí k vašemu obličeji. Pokud totiž máte kulatý obličej a zanedbáte tvarování na výraznější oblouky, zbytečně si tím přidáte roky navíc. Velký problém mohou znamenat i příliš dlouhé chloupky. Ty opticky zmenšují oči a pokožka víček s nimi působí povisle.

Stejné to je i s obočím příliš daleko od sebe nebo blízko u sebe. Váš výraz pak působí podmračeně nebo nepřirozeně. Zjistěte, jak si obočí upravit do dokonalosti a vyvarujte se špatnému tvarování. Nejste si úpravou svého obočí jisti? Navštivte salon s dobrým hodnocením, kde vám zkušení profesionálové s vhodnou úpravou pomohou.

darek-pro-kamaradku

Šedivé chloupky

Trendu přirozeně šedivějících vlasů fandíme. Ale neplatí to pro obočí. Šedivé chloupky v obočí ho totiž zbytečně zesvětlují. Proto pokud je takových ve vašem obočí jen několik, klidně je odstraňte pinzetou. Na více prošedivělé obočí platí přírodní barva, kterou vám aplikují v každém kosmetickém salonu. Že to pro vás není to pravé? Vyzkoušet můžete i řasenku na obočí nebo barvící gel. Podle odborníků však nejlépe působí v případě, že se můžete pochlubit hustým obočím.

uprava-oboci-starsi

Ztenčující se obočí

Že jste si v 80. letech poctivě vytrhávali obočí do tenké čárečky a i kvůli tomu vám teď tak moc nedorůstá? Nebo vám prostě s věkem přirozeně řídne? Naštěstí žijeme ve 21. století, kdy si s tím nemusíte dělat těžkou hlavu. Existuje totiž mnoho způsobů, jak podpořit růst svého obočí i v pohodlí vlastní koupelny.

Jednou z nich je i používání kvalitního růstového séra, které se postará nejen o podporu růstu obočí do větší délky, ale také od kořínků vyživí chloupky. Ty jsou pak pevnější a tmavší. Růstové sérum působí s dlouhodobým efektem a jeho nanášení se specializovaným aplikátorem klidně zvládnete i se zavřenýma očima. Naneste ho také na řasy a kromě hustého obočí získáte i přirozeně oslnivá kukadla.

Zjistěte si o sérech na řasy a obočí vše, co potřebujete vědět a dopřejte si díky dokonale upravenému obočí opět mladistvý, svůdný a hluboký pohled.

Zpět do obchodu