Doprava ZDARMA pro všechny produkty.

Metody prodlužování řas: která je pro vás ta pravá?

serum-na-rasy-oboci-kompletni-pruvodce

Líbí se vám dlouhé řasy kamarádky nebo kolegyně a přejete si mít stejně uhrančivý pohled i bez každodenní půlhodinky před zrcadlem? Ideálním řešením je jejich prodloužení. Metod prodlužování řas je ale hodně a rozhodování je náročné. Nemějte však obavy, dnes vás provedeme nejčastějšími druhy prodlužování řas tak, abyste si mohli vybrat tu ideální přesně pro vás.

Prodlužování řas ve zkratce

Pro nádherné řasy si nemusíte chodit jen do salonů a trávit v nich dlouhé hodiny ani se obávat zdravotních rizik. Způsobů, jak na to, je totiž mnoho. Mezi nejčastěji používané metody prodlužování řas patří hlavně růstové sérum na řasy a obočí, jednorázové “nalepovací” řasy, prodloužení řas metodou řasa na řasu a vícerozměrné prodloužení.

Metody prodlužování řas, které zvládnete i sami doma

Růstové sérum na řasy a obočí jako dlouhodobé řešení

Pokud hledáte dlouhodobé a šetrné řešení pro prodlužování řas s velmi přirozeným efektem, ideálním pomocníkem pro vás bude kvalitní sérum na prodloužení řas a obočí. “Séra na řasy a obočí stimulují růst řas už v koříncích, a tak dorůstají do větší délky i hustoty. To vše pomocí přírodních složek, šetrně a s dlouhodobým efektem,” popisuje expert v oblasti růstových sér na řasy a obočí Marek Mandelík. Zároveň však se séry s přírodními složkami nemusíte na výsledky dlouho čekat. Ty první se totiž dostaví již po několika týdnech v závislosti na tom, jaký typ séra používáte.

serum-na-rasy-aplikace

Před finálním rozhodnutím o koupi je ideální zjistit si všechny potřebné informace o sérech na řasy a obočí.

Jednorázové “nalepovací” řasy

Chystáte se na ples, svatbu nebo na důležité rande? Pak se pro vás ideálně hodí jednorázové nalepovací řasy, které se dají sehnat i v drogeriích. Jde o opravdu levné prodlužování řas, které zvládnete levou-zadní. Dostupné jsou jako jednotlivé trsy, které zpravidla vypadají přirozeněji, nebo také jako jeden souvislý řad pro mega efekt. A máte-li odvahu, klidně zvolte i různé barevné varianty nebo produkty s třpytkami.

zena-s-umele-prodlouzenymi-rasy

Metody prodlužování řas, pro které potřebujete pomoc odborníků

Prodlužování řas metodou řasa na řasu

“Umělé řasy se při této metodě lepí pomocí specializovaného lepidla na přírodní řasy v poměru 1:1. Nedochází tak k zatěžování řas a na proceduru se dá chodit opakovaně,” vysvětluje kosmetička Lydie ze salonu Beauty Harmony. Dodává, že přitom hodně záleží na materiálu lepené řasy. Ideální jsou přírodní materiály, jako norkový vlas, hlavně kvůli své lehkosti a jemnosti. Prodloužené řasy vám pak vydrží asi měsíc a vypadá postupně s vašimi vlastními řasami.

druh-prodluzovani-ras

Vícerozměrné prodloužení

Při dvou-, tří-, čtyř-, pěti- nebo dokonce vícerozměrném (tzv. hollywoodském) prodloužení se na jednu přírodní řasu lepí dvě, tři, čtyři, pět nebo více umělých. Při této metodě prodlužování řas se používají výhradně norková vlákna, která řasu natolik nezatíží. Počítat můžete s opravdu výrazným efektem ale o to kratším trváním prodloužení (cca 2-3 týdny).

Poznejte výhody ale i nevýhody prodlužování řas

Výhody

Svůdný pohled, nádherná kukadla, šetření času při ranních úpravách či neustále upravený vzhled. To jsou pouze některé výhody, které přináší dlouhé řasy. A vás už určitě napadly spousty dalších.

Nevýhody

Obrácenou stranou mince jsou rizika umělého prodlužování řas. Podle japonského výzkumu rizik spojených s umělým prodlužováním řas má téměř třetina žen, které podstupují umělé prodlužování řas, zdravotní problémy jako napuchlá a zarudlá víčka či bolesti a zápaly očí.

Jak si vybrat metodu prodlužování řas šitou na míru pro vás

Rozhodněte se podle toho, jak dlouho řasy vydrží, jaký si přejete dosáhnout efekt a také podle ceny či možných rizik.

metody-prodluzovani-rad-rozdily

Pro dlouhodobý a přirozený efekt je ideální přemýšlet nad co nejpřirozenější cestou prodlužování řas a tedy nejméně rizikovou. Odpovědí může být například právě takové sérum na řasy s vysoce kvalitním a ověřeným složením.

Zpět do obchodu